Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Taxi Dook

Taxi Dook is een familiebedrijf van zoon op vader. Wij zijn een jonge, enthousiaste onderneming gebaseerd op jarenlange rij-ervaring.
Met de opgedane kennis en ervaring willen wij u graag van dienst zijn.
De volgende punten vinden wij belangrijk:

Comfort

Wij willen u op een zo comfortabel mogelijke manier vervoeren. Wij beschikken over een luxe Mercedes V 250 en een    Volvo S 90. De V 250 is geschikt voor het vervoer van maximaal 7 personen en heeft  voldoende laadruimte voor al uw bagage. 

Service gericht

Indien u dit wenst kunnen wij, tegen kostprijs, zorgen voor alcoholvrij drinken in de auto.

Duidelijke afspraken

In overleg met u staan wij op de door u gewenste tijd klaar. Wordt u afgehaald van Schiphol, dan wordt u door ons afgehaald op een vooraf besproken locatie, bijvoorbeeld het meeting point in de aankomsthal. Dit kunt u aangeven in uw aanvraag.

Gegevens

Taxi Dook
Anna van Burenstraat 17
3411 AH Lopik
KVK-nummer 64972208
BTW-nummer NL855928323B01
Rekeningnummer NL04RABO0157026299
BIC nummer RABONL2U

Voor informatie, klachten en suggesties kunt u contact opnemen met ons. Ook kunt u terecht bij www.taxiklacht.nl of
0900-2021881

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren